dilluns, gener 29, 2007

La Ciudad de las Bestias de Isabel Allende

És el títol del llibre que ahir em vaig acabar.

Va fer que anés a dormir un poc tard tot i que estava cansat

Us he de dir que m'ha agradat força per lo ame i de fàcil lectura.

És el viatge, el adolescent instal·lat en un hàbitat convencional del que ha de sortir, un misteri que desxifrar i un univers reduït de bons i dolents.

És entretingut i molt amè. Ens submergeix en un món aliè a tot el que coneixem però que, sens dubte, ens fa vibrar d'emocions. Una gran a ventura per als quals volen oblidar, d'alguna manera, la vida materialista de la qual procedim.
Sinopsis:
Al principi Alex es nega. Conviure amb la seva àvia Kate durant un temps li sembla horrible però ha de cedir, encara que sigui a desgana i es vegi obligat a viatjar a Nova York. Un viatge poc afortunat però que és un primer pas per a plantar cara a tot un seguit de situacions i aventures que s'aveïnen, ja que Kate li ha preparat una sorpresa: viatjaran junts a la selva amazònica, entre Brasil i Veneçuela, en una expedició especial l'objectiu de la qual és la recerca d'una criatura gegantesca, possiblement humanoide, i de la qual es desconeix pràcticament tot. La seva presència desprèn una olor tan penetrant que desmaia o paralitza a les persones.