dilluns, juny 18, 2007

Ei Doctor

Divendres pel matí vaig anar a la seu del districte de Sant Martí, total ja tinc el meu certificat digital IDCAT. Després l'empadronament oficialment des del 12 de juny estic empadronat al meu piset. Vaig arribar a casa els pares amb el temps just deixar els trastos i agafar la moto per anar a la UPC a la sala del porro o era del llac XDXDXDXD.
El Àlex estava un xic nerviós va fer la lectura de la tesis en anglès. Després per la tarda havíem quedat a les 17 per celebrar el nomenament de doctor del Àlex per cum shot, pendó vull dir cum laude. Jo vaig tenir que anar a intentar resoldre un problemilla al cr major de sarria. o sigui vaig apareixer pel Versalles cap a les 20. Del bar vam sortir cap a la 1:00 amb unes quantes cerveses, unes braves i uns entrepans.
Després vaig fer cap a casa el spares per fer un canvi de mitja de transport i cap a viladecans casa el Roberto i senyora.
On vaig retrobar-me la Vane o Vabe segons el Miliki

Dissabte descans, nooooooo, anar mirar electrodomestics 1r i cap a la 13 a Sant Cugat a mirar mobles amb ma germana a Mobles Carré.
Per la tarda siesta, i després anar veure el àtic, dúplex que té ma germana. Canvi del bombí de la porta, prendre mides.
Ja més tard a amb el Fidel vam prepara un pizza que mos va quedar molt bona. Mentrestant amasavem un nachos amb formatge.
Al final sopant varem ser 4 la Montse, el Fidel, el Marc i un servidor, després varem anar a un bareto per Gràcia.

Diumenge Visita al saló del automòbil de Barcelona, no hi havia BMW per exemple, estava a petar de gent massa i tot per va estar bé.
A la tarde sessió de cine per veure la pel·lícula Piratas del Caribe 3 En el fin del Mundo. Massa llarga fins i tot em vaig mig adormir al principi.

4 Comments:

Anonymous lluiski said...

j000der quina vida, amb el que mola tenir una vida "tranquileta"

15:11  
Anonymous Txapulin said...

Eps! Gràcies per venir!

16:37  
Blogger Mikel said...

Ei Alex! gracies per venir li dius a tiu que es va menjar el teu entrepa? jjsaujasjuas

07:46  
Blogger Nach said...

Mikel l'altre instigador

10:53  

Publica un comentari

<< Home