dilluns, desembre 15, 2008

Comencem de nou

Després de una setmana de vacances pagades
Dissabte vaig veure el partit, diluviava a Barcelona, però a Ger nevava de valent.
El resultat el millor del partit.
Ahir diumenge vaig poder comprovar que estic una mica rovellat pel que fa a la meva practica del esquí, després de un 3d7 i 4d6p, a la Molina. Vaig fer unes baixades per les pistes, dinar i cap a Barcelona falta gent cap als volts de les 18:30 arribar a la festa "NATALE 2008 A BORDO DELLA NAVE “CRUISE BARCELONA” DELLA GRIMALDI LINES" del "L’ISTITUTO ITALIANO DI CULTURA DI BARCELLONA" a on ens van convidar a Pannetone i scumoso, molt bonic el vaixell i la presentació.

Dilluns
Setmana nova i feina nova, en aquests moments començo una nova aventura amb una empresa que fa 6 anys que vaig col·laborar.

Temps al temps.

Esperem que aquest canvi sigui millor pel que fa professionalment.

Etiquetes de comentaris:

1 Comments:

Anonymous lluiski said...

esquiar es de pijos!!!
http://es.youtube.com/watch?v=NSpoqZVqtCg
jajajajajaja.. i no comentes res del concert o que!!!!

09:13  

Publica un comentari

<< Home