dilluns, desembre 03, 2007

Cap de setmana 30/11 al 2/12

Divendres fitxava a les 7:45 a ciments, la Ana Laura, la companya de feina que cada dia passo a buscar per anar junts amb el cotxe no estava fina. Vaig en cotxe fins que los dels FGC, línia Martorell-Anoia-Manresa no estigui arreglat.
Cap a les 13 sortia vaig agafar l'autopista per després la ronda del litoral i arribar cap a les 13:40 a la porta del restaurant els pescadors per fer el dinar de nadal del despatx de mopn pare, jo sóc el informàtic, com diu el Lluiski em prostitueixo.
Després vaig quedar amb el Marc vam anar al mediamarket ja que ell buscava unes coses. al final em va regalar un telefon, total per al que va servir continuo sense tenir lína de telefon això si l'internet funciona correctament, aquests de TELE2, que ara ho ha comprat Vodafone.
Al final es va afegir en Jordi i vàrem anar a sopar a un Xinès, en plan bufet a CC les glòries. Molt fregit però per 7,5€ que mos podíem esperar.
Total dissabte em volia llevar cap a les 12 i em va despertar ma germana cap ales 16:45, que no podia entrar a casa, juas juas juas, ella havia sigut la última en sortit.
Em vaig llevar rapidissim dutxar i vaig agafar la moto i cap a la mani. Total les 17:30 aparcava davant els jutjats al passeig de lluís companys. Després caminant fins a la confluència de fontanella i via laietana ja que no vaig poder passar fins al banc d'Espanya a on estava el Miliki. Des d'allí baixarem per la via laietana a on ens trobarem amb el Gal i la Núria.
Al final de la mani quan ja arribarem davant l'estació de França i anava cap a buscar la moto vaig veure el mol Honorable Jordi Pujol i Soley amb la Marta Ferrussola. Al final vaig trobar-me amb el Pau primer a un Bar i després a un altre bar a veure i beure veient el derbi. Al final a la 2a part vam pujar a casa seva a on xerrant fumant i bevent vaig fer les 5. Diumenge relax total.

8 Comments:

Blogger lluiski said...

ahi ahi!!!!, treballar en el camp nou!!!!

com podeu anar en el xines de les glories tiu!!!, es el pitxor.. en la zona glories teniu de millors i podeu menjar millor!!!, moolt car per el que veu menjar.. desgraciadament vaig estar en aquest buffettt es una PUTA MERDA!!, lo peor de lo peor!

teniu que fer com jo, entrar en el portal salir.com!!!

a la mani.... una maniobra del sr mas!!! MAS=PP!!

10:20  
Blogger Charlie Hi-Hat said...

in! inde! independència!

15:04  
Blogger lluiski said...

carles que vius en un mon de matrix!!!!!!!


només dire una cosa per culpa d'aquesta mani, en les proximes ereccions el puto PP guanyarà!!!! ( o sigui el sr ignasi tindrà novia!!!)

18:49  
Blogger Nach said...

i fotet la teva planta de aloe vera pel cul aviam si et trobes millor i pares de dir vajanades

09:15  
Blogger Charlie Hi-Hat said...

jausjausjasujasjas

14:55  
Blogger lluiski said...

dir la veritat!!!!!!!!!

09:16  
Blogger Marc said...

Varem anar al xinès pq estaven els demés restaurants a tope ai les Glòries.... però el que va importar és l'estona passada amb els amics eh!
Records desde Lodz

22:43  
Blogger lluiski said...

@Marc : Si agessiu caminat una mes tindrieu mes restaurants millors no tots es el puto centre de les glories!!


hi ha mes vida fora dels resteurants de dins!!!!

16:35  

Publica un comentari

<< Home