dimarts, octubre 31, 2006

Últim dia

Ei avui és dimarts, avui plego del curro de Cast-info. Me'n vaig 5 dies a les anglaterres amb un amic on allí mos traobarem un altre.

Com algun ja sabeu un servidor milita als castells soc Borinot. Diumenge Vàrem fer la que per mi fou la segona torre de vuit folrarda, tercera de la colla. Tot i que no vàrem fer la Tripleta (2d8, 3d8 i 4d8, les fotos son del passat dia 20-10-2006 diada dels Castellers de Sants) tot i que el 4 de 8 es va quedar en intent desmontat.

Aprofito el meu bloc per Felicitar a la Elisabet i el Marco, el meu amic i "jefe".
Us presento la seva moníssima filla la Lucia

dijous, octubre 26, 2006

Octubre s'acaba

Se m'acumulen les coses que us vull contar.

El passat dimarts vaig anar al cine a pre-estrena de Va a ser que nadie es Perfecto, gràcies a el Marc que treballa a Mediapro. La pel·lícula em va agradar força, tot i que em vaig fer un fart de riure. És una comèdia rodada en la seva totalitat a Barcelona. Però no és una gran pel·lícula.

Avui és dijous només em queden 3 dies de feina per després estar uns dies a UK. A on em retrobaré amb l'Albert, un col·lega que fa temps que viu per allí dalt.

Per començar el mes de Novembre al nou curro a la ONG Intermon Oxfam

dimecres, octubre 11, 2006

Novetats Octubre 2006

Novetats:

Després de haver aterrat novament a Barcelona al 31 d’agost.
El dia 1 era l’aniversari de la meva iaia 90 anys va fer.
Els dies passen  i no puc deixar de pensar en tu Gra.
Per altre una altre banda el novembre començaré una nova feina com a informàtic però en la seva basant mes social m’han fitxat per a treballar a Intermón Oxfam