divendres, juny 29, 2007

Coses meves o no?(agafat del Carles Daví http://carlesdavi.blogspot.com/)

Ahir a les 14 van venir a prendre mides, entre avui i demà haig de prendre una decisió que faig amb el meu pis quins electrodomestic compro, quin mobles compro.
Si el color wengé està bé o és massa fort.
Que si el matalàs l'agafo de viscoelastica sola o viscoelastica amb molles.
De moment el que ja està fet son els armaris empotrats de la meva habitació i de la habitacio de convidats, de la habitació que serà el meu estudi encar no esà clar que faré.
Li he demanat al meu amic Fidel que demà m'acompanyi al IKEA per anar a mirar cosetes.
Que si tenir idees per muntar el bany. El despatx

Ah respecte el cap de setmana passat hi va haver-hi la revetlla de Sant Joan jo com sempre no vaig poder reprimir-me i vaig comprar uns petrdets d'akells que peten fort, una traca valenciana, que de valenciana no en tenia més que el nom del paquet i un cohets d'akells bonicos. El sopar celebració del aniversari de la Cristina, la mare del Marc. Cap a les 23.30 vam marxar cap a la revetlla dels Castellers, que tenia que fer barra de 1 a 2.
Des de numancia amb josep tarradelles ja se sentia la música.

dilluns, juny 18, 2007

Ei Doctor

Divendres pel matí vaig anar a la seu del districte de Sant Martí, total ja tinc el meu certificat digital IDCAT. Després l'empadronament oficialment des del 12 de juny estic empadronat al meu piset. Vaig arribar a casa els pares amb el temps just deixar els trastos i agafar la moto per anar a la UPC a la sala del porro o era del llac XDXDXDXD.
El Àlex estava un xic nerviós va fer la lectura de la tesis en anglès. Després per la tarda havíem quedat a les 17 per celebrar el nomenament de doctor del Àlex per cum shot, pendó vull dir cum laude. Jo vaig tenir que anar a intentar resoldre un problemilla al cr major de sarria. o sigui vaig apareixer pel Versalles cap a les 20. Del bar vam sortir cap a la 1:00 amb unes quantes cerveses, unes braves i uns entrepans.
Després vaig fer cap a casa el spares per fer un canvi de mitja de transport i cap a viladecans casa el Roberto i senyora.
On vaig retrobar-me la Vane o Vabe segons el Miliki

Dissabte descans, nooooooo, anar mirar electrodomestics 1r i cap a la 13 a Sant Cugat a mirar mobles amb ma germana a Mobles Carré.
Per la tarda siesta, i després anar veure el àtic, dúplex que té ma germana. Canvi del bombí de la porta, prendre mides.
Ja més tard a amb el Fidel vam prepara un pizza que mos va quedar molt bona. Mentrestant amasavem un nachos amb formatge.
Al final sopant varem ser 4 la Montse, el Fidel, el Marc i un servidor, després varem anar a un bareto per Gràcia.

Diumenge Visita al saló del automòbil de Barcelona, no hi havia BMW per exemple, estava a petar de gent massa i tot per va estar bé.
A la tarde sessió de cine per veure la pel·lícula Piratas del Caribe 3 En el fin del Mundo. Massa llarga fins i tot em vaig mig adormir al principi.

dilluns, juny 11, 2007

quin cap de setmana

Dissabte després de anar al pis aprendre mides. Cap al Fútbol el ambient estava molt bé va arribar la noticia del saragossa el español va marcar, va costar i vam empatar, el madrid també va empatar. Després vam aconseguir marcar el 2 a 1, cap al final el madrid va empatar i tot seguit el espnyol ens va empatar, graicies a una badada monumental de la defensa, he dit defensa, qu enomés sap aixecar per demaanr fora de joc i quedarse quiets com estakirots. Que se'n vagin a cagar tindrien que dimitir i renunciar a un mes de sou i a sobre el "megacrack" del ronnie on era a casa no es va ni dignar a apreixer pel camp nou. Em vaig gitar de molt mala llet.

Per sort diumengue les tornes van canviar un poc, a les 11 teniem que sortir de la plaça de Sants. Teniem actuació a Valls, la vila on van gairebé nèixer els castells.
Arribarem a Valls a les 12:45 després de donar unes voltes per valls.
L'actuació molt bé 3d8, 4d8 i torre de set o 2d7.
Després volta amb autocar cap aMontblanc on vam dinar a l'àrea de guisona.
Mes tard cap aBarcelona on vam arribar cap a les 20 de la vesprada.

divendres, juny 08, 2007

Com Moriré?

Seguint l'estela d'en Txapu
QuizGalaxy!
'What will your obituary say?' at QuizGalaxy.com

dimarts, juny 05, 2007

cap de setmana llarg

Divendres a la tarda després de dinar me'n vaig anar a Sant Cugat a veure Mobles concretament a Carré Mobles. De moment em faran un estudi per veure aviam quins mobles poso.

Després de descansar dissabte i fer un xic el vago diumenge vaig començar a fer una mica de trasllat de coses que tenia de a casa la meva iaia, des de la meva estada a Tortosa. Gràcies al Lluís que em va donar un cop de mà. Moltes Thankiussssssssssss.

Dilluns posar ordre a la meva habitació vaig tirar tot de cd's i dvd's de revistes acumulats dins del meu armari total uns 200.
Ara falta anar a buscar els electrodomestics.

Avui he estat fent ronda de trucades a les companyies de telefon per veure que m'ofereixen, línia de telèfon, adsl, trucades.