divendres, desembre 22, 2006

nit del 21 al 22 de desembre 2006

Ahir a Interóm Oxfam (IO) es va celebrar la festa de nadal, on hi va haver parlaments, regals i finalment un pica pica. A mi l'experiència va ser després, tenia que triar o anar a veure el Barça sol o sortir de festa amb gent IO. Segur que ho endevineu......


Doncs si vaig acabar anant amb la gent de IO. Realment m'ho vaig passar teta. Vaig poguer conèixer gent que algun dia mos creuem per la seu que no sabia els seus rostres ni noms. Total Visca la gent IO!!!!!!!

dissabte, desembre 16, 2006

Sopar de Nadal del Curro

Ahir divendres 15 de Desembre varem fer el sopar de Nadal del departament de ASI o informàtica de Intermón Oxfam.

De fet el sopar es va gestar fa unes 3 setmanes i em va tocar a mi buscar el lloc i encarregar-lo. Al final varem decidir el pastarito que hi ha a consell de cent.
Després a fer unes copes a un bar allí al costat per després intentar entrar al Karma de la Plaça Reial, cosa que fou impossible degut a la llarga cua, varem anar a fer una cervesa al Manchester fins que van tancar. Després una caminada per barri , pel raval per acabar a la Mítica Plataforma.

El que més em va sopar que al passar per la zona del carrer escudellers el carrer estava ple de gent, semblava el portal del àngel a les 6 de la tarda i eren les 3 de la matinada.
Suposo que ahir era dia de sopars d’empresa, però això hi havia tanta gent pel carrer.
Ja ha començat la barbàrie consumista i de afartant-nos fins a la sacietat.
Visca les festes consumistes i desmesurades de Nadal.

dimarts, desembre 12, 2006

Avui 12 de desembre de 2006


Avui he passat la nit amb vos, ets marevellosa, la teva mirada m'encandila, el fet de que nomes que em toques la pell se'm posa de gallina. El lloc del sopar al Restaurant La Singular ( C. de Francisco Giner 50, 93 237 50 98 Cuina de mercat. Especialitat en amanides. De 13 a 16 i de 20,30 a la matinada, tancat dimecres).
Després t'he portat al aeroport eren les 6 del matí i quina rasca i tu no paraves de dirme " si si de qui unes hores a Buenos Aires amb 35ºC", i jo pensat bruixa priula.

Han estat unes hores que sempre recordaré. T'estimu

Ignasi