dimarts, agost 19, 2008

Agost= Festes Major- Gràcia

Dijous passat no vaig arribar a la lectura del pregó de les Festa, el lector era el Queco Novell
El mp3 es pot sentir a traves del web de la festa major Gràcia.
El dijous havia anrt a veure Wall-E, al Icaria-Yelmo, ja que per veure Batman, no hi havien entrades. La peli em va agradar molt.
Després volta per gràcia un alatre vaegada i de repen es va posar a ploure, vam anar al cr mozart a on vam a judar al Nacho i la Julia a posar plastics per cobrir les estructures de paper maixé.

Ahir dilluns em vaig passar per les festes vaig poder vallar una mica de reggae, funky, ska al cr moxzart i donar una volta pels carrers guarnits. A les 2 al llit i avui no hi havia deu que es llevés.

Dijous aniré al Oratori de Sant felip Neri a escoltar un concert de 3h.

Ahir vaig tenir tempe per passar pel local dels castellers per tal de donar un cop de mà per a prepara la nosta Festa Major.

Avui santornemi a donar una volta per les festes de gràcia.

dimarts, agost 12, 2008

Que faig al Agost a Barcelona

Ja ha passat la primer setmana de agost, la durilla, perque tenia el tancament de Danone, cosa que significa fer jornades maratonianes.
Saps quan entres no quant surts, a més a mes, amb la xafogor de les nits, dormint poc i no em mola dormir amb el aire condicionat posat, que sinó a l'endemà em llevo amb la gola feta caldo.
El divendres passat dia 8 al final m'ho vaig muntar i vaig plegar de treballar d'hora. Després anar a xollar-me. Tot seguit agafer els bartuls i cap a Port de la Selva a on vaig arribar cap a quarts de 5, després merescuda migdiada, i prepear-me per anar al concert nocturn a Peralada, al Festival Castell de Peralada.
a on vaig anar veure la petita de la saga del Flores, la Rosario, qu us puc dir del concert, a mi ni fu ni fa, el so i l'espectacle correcte.
Ahir dilluns 11 a la nit a través de un company de la feina, vam anra a la sala Pacha de Barcelona a un concert Reggae de un grup Brasiler anomenat Natiruts.
Va anar força bé tot i que el so no era espectacular, van començar gairebé una hora més tard.
I aviat comencen les Festa Major de Gràcia i de Festa Major de Sants

dijous, agost 07, 2008

Agost = Vacances

NOOOOOOOOOOOOO!!!!!

Jo estic currant i de debò fent moltes hores a cal Danone.
Porto un temps amb el bloc un poc descuidat, de fet un puc contar que al mes de juliol en la darrera setmana vaig baixar a Tortosa car s'hi feia la Festa del Renaixement. A on m'ho vaig passar teta, hi vaig baixar amb el Lluís i un company italo-brasiler de la feina.

Pel demés anem fent

Bon estiu