dimecres, febrer 27, 2008

dues setmanes

Ja han passat dues setmanes de treball a Danone. Estic aprenenet molt sobre el Busniess Intelligence.
Estic aprenent a usar eines com el Microstrategy, Essbase i EIS.

Al final vaig veure la Gemma i el Miliki al camp nou el diumenge. Quin partit i per després el Madrizz rematat pel Getafe.

Pel que fa a la meva vida amorosa, no sé sembla que s'ha refredat, ja veurem.

dilluns, febrer 11, 2008

11 de Febrer 2008 Santorne-mi a treballar

Havia d'arribar a les 9:30 a gran via 184 edifici la campana, degut a col·lapse del carrer aragó i voltants de la plaça espanya he arribat tard, avui començava el meeting de la telefonia mòbil.

Pujo a la sisena planta, recepció de getronics, i demano pel meu responsable. Mentres esperava que em vingues a cercar em truquen de la meva empresa.

Arriba el Jordi i em diu baixem a baix et donc el portàtil i cap a Danone.

Doncs si m'han donat un portàtil DELL nou per a mi solet i el millor que durant 2 o 3 mesos treballaré directament a Danone, si mireu les etiquetes dels iogurts surt Buenos aires 21, la seu de la danone.

Amb tot m'he passat el dia amb moltes ganes i aprenent coses noves Essbase, que a més a més la va comprar oracle el març del any passat.
De moment em toca només Danone Espanya.
Des de Barcelona es porta tot el datawharehouse del grup Danone.
Visca el DataWharehouse!!!!

Parlant d'altres temes El dissabte vaig veure el fútbol a casa amb el Fidel i l'Alberto.
Mes tard vaig quedar amb la G. i vam passar una bona estona. Gràcies G.
Diumenge a veure la Blanca, la filla de mon cosí Alejo, més tard amb el Marc a veure un dfesstre de película Monstruoso.

dimecres, febrer 06, 2008

La vida

Després de gairebé 1 any de haver conegut a través de Internet una noia, després de haver estat últimament penjat del telefon per a parlar amb ella avui ha esta el gran dia.
No puc dormir estic espitós son les 3/4 de 3 i estic amb els ulls com a taronges, soc un sac de sentiments. Crec que el any 2008 promet.

dilluns, febrer 04, 2008

Noticies

Benvolguts lectors,
Us comunico que començo una nova etapa professional el pròxim dia 11 de febrer, al principi treballaré per a una petita consultora però amb uns 6 mesos passaré, si tot va bé a la plantilla de la consultora gran Getronics.
El projecte es molt interessant a on faré coses relacionades am b el datawharehousing usant una eina, nova per a mi, que es diu Microstrategy.

Apa Salut

diumenge, febrer 03, 2008

Setmana del 28/01 al 3/02 de 2008

Entrevistes, entrevistes, desestimar una feina.

Divendres era el dia.
Primer anar de compres al Ikea a buscar unes cosetes pendents per a ser puntual a les 22 per anar a l'estrena de MYWAY. Gràcies al Jordi Herreros, cap de producció de la pel·lícula, dirigida per J.A. Salgot. El Jordi se'l pot veure a la web del festival de Santa Barbara a Califòrnia a on va anar el passat dimecres a presentar-la en el següent link.
Al final i vaig anar amb el Marc, la Cristina i el Lluís.

Una petita sinopsis de la pe·lícula seria, que tracte de la aparent vida normal de una família que el home es dedica al narcotràfic de drogues, que un bon dia es mor la mare i es troba que el pare pateix alzheimer i se'l enduu a casa a viure amb la família. Explica els diferents estadis de la malaltia, el meu avi se'n va morir per patir aquesta malaltia.

Per a mi és una pel·lícula que s'ha de anar a veure, tot i ser dura, tant per la part de les drogues com la part de la malaltia.
I el mes notori la banda sonora, que ha estat encomanada a Josep Miquel Oliver, lider del grup Antònia Font. I la cançó My way de Sinatra interpretada per Dolo Beltran, cantant del grup Pastora.

Després de veure la pel·lícula vaig anar a la Disco Oven de Poble Nou. Allí vaig poder parlar amb el director i amb els diferents persones que havien col·laborat en la pel·lícula.