diumenge, maig 27, 2007

Cap de setmana

Dissabte a a la tarda vaig baixar a Tortosa, anava al primer sopar Single de les Terres de l'Ebre auspiciat per l'empresa Nova Vida.

Ho vaig passar molt bé.

dilluns, maig 21, 2007

diumenge 20

El que tenia que ser una calçotada es va convertir en una butifarrada.
Jo personalment ho vaig passar molt bé.
Algun venien a la trobada un poc ressacosos, però va estar molt i molt bé.

divendres, maig 18, 2007

Bogeria

Jo no entenc a les empreses, ja fa dies que rebo emails, trucades de empreses del món de la informàtica. M'estan tantejant, jo per treure-me-les de sobre els dic que cobro una quantitat per sobre del que cobro.
Normalment es tiren enrere, però ahir, vaig anar a fer una entrevista amb una que els he demanat una fortuna, i de moment han accedit, jo fins que no hi hagi la oferta en ferm no m'ho creuré.

Bon cap de Setmana

dimecres, maig 09, 2007

Aniversari

AVUI ÉS EL MEU ANIVERSARI EN FAIG 32
dilluns, maig 07, 2007

Aniversari Borinots

Hola a tothom
Us convido a Totes i tots el proper diumenge dia 13 de maig a la Plaça Bonet i Muixí a les 12:00 a veure un gran actuació Castellera, doncs un servidor és casteller de Sants.


La plaça bonet i muixí us preguntareu a on és? al costat de la plaça de Sants i la carretera de sants

Una mica del meu cap de setmana

Dijous vaig quedar amb el meu amic pau tenia que instal·lar-li la grabadora de DVD, haviem parlat d'anar a veure la obra de Teatre "Èric i l'exercit del Fènix", però els senyors de servicaixa per internet tanquen la venda 2 hores abans , no en canvi al terminals. Al final vam anar al veure la peli "Dame 10 razones" on hi apareixen el Morgan Freeman i la Paz Vega, quin anglès més patètic que té la tia.
Divendres fou un dia extrany, no havia sonat el mobil, l'uso de despertador. En llevar-me no em trobava gaire bé però vaig decidir anar a treballar. Al final només vaig aguantar 1 hora. Vaig tornar cap a casa. Vaig passar el matí gitat al llit suant com un condenat. Al migdia un arrocet blanc. Perque divendres era el dia. I era el dia que havia quedat amb la M, una noia que havia quedat a través de una pagina d'aquestes d'internet.Al final ens vàrem trobar al centre comercial la Maquinista. Primer van treure les entrades per anar a veure Premonition, la pelí de la Sandra Bullock. Ens va soprendre el final. Mentres feiem temps per la veure-la vam soapr a una especie de libanes o àrab, que ella no havia provat mai.
Dissabte volta per Sant Boi per anar a ajudar per veure que li passava un ordinador. Per la tarda vaig cridar al Fidel car que a la nit teniem sopar, l'estrella era el Marc Drudis, un noi que estudiava amb nosaltros i que ara viu a Monaco, va venir acomanyat de la Sylvine, la seva promesa. Al final al soapr erem 6, els dos que ja he anomenat, el fidel, el kike, la montse i un servidor.
Després de sopar varme 4 que vam anar a "La Fourmi", Bar Restaurant La Fourmi C Alba 2,Telèfon: 932133052 .
Diumenge dinar familiar, en el qual vaig participar en la fideuà enrrossint els fideus i fent la maionesa amb una mica de all.
Queden 2 dies.

dimarts, maig 01, 2007

AinhoaQui és l'Ainhoa?
Doncs la filla de un colega i la seva dona, la Laura i el Jaime.
Que surtí a la llum el 21 d'abril, a les 7:30.
Benvinguda al Món Ainhoa, una Tauro més, mos durem 32 anys menys 18 dies .

Felicitats als pares.