divendres, desembre 21, 2007

CABREJATAhir dijous una pregunta de un copmany, responsable , de ciments molins si la meva empresa m'havia dit quelcom, em va extranyar.
Però el mes fort, es que avui divendres 21 em boten de ciments, però m'ho ha dit el de ciments no el de la meva empresa.
Apa Bones Festes

dimecres, desembre 19, 2007

Baixa

Des d'ahir estic al llit a casa. He pillat un virus intestinal ahir cada 5 minuts anava al lavabo. Avui encara tinc punxades però és mes suportable.

Polonisheros mos veiem dissabte.

dimarts, desembre 11, 2007

pont de la imaculada

Al final amb la family vàrem anar a València.
La ruta va ser dijous aixecar-nos i anar a Sant Esteve de Sesrovires a on vam esmorzar.
Després visita a camp redó i Tortosa per vore les obres en curs.
I després a Alcanar per acabar a dinar a el Restaurant Esquerra a les Cases d'Alcanar.
Després autopista avall direcció a València, vam parar a fer una orxata al poble de Alboraia, un poble enganxat a a València, com l'Hospitalet a Barcelona.
Un cop a valència de pet a la plaça del ajuntament a on ens vam allotjar al Hostal Venecia, ubicat al la plaça del ajuntament o sigui super cèntric i bastant bé de preu 80€ habitació doble per nit.
Vam anar al oceanogràfic on estava a petar de gent divendres
Dissabte vista a pota per la ciutat i pujada al miquelet, la torre de la catedral al vespre visita al ateneu mercantil per a veure cinco gays.com. Em va semblar una comedia divertida per alhora pobre de continguts i bastant basada en topics
Diumenge pujada per a fer dinar familiar a la Braserie Flo per a celebrar el Sant de la meva iaia.
A la tard-nit futbol a on vaig veure un mikel amb gorro, semblava que anés de incògnit

dilluns, desembre 03, 2007

Cap de setmana 30/11 al 2/12

Divendres fitxava a les 7:45 a ciments, la Ana Laura, la companya de feina que cada dia passo a buscar per anar junts amb el cotxe no estava fina. Vaig en cotxe fins que los dels FGC, línia Martorell-Anoia-Manresa no estigui arreglat.
Cap a les 13 sortia vaig agafar l'autopista per després la ronda del litoral i arribar cap a les 13:40 a la porta del restaurant els pescadors per fer el dinar de nadal del despatx de mopn pare, jo sóc el informàtic, com diu el Lluiski em prostitueixo.
Després vaig quedar amb el Marc vam anar al mediamarket ja que ell buscava unes coses. al final em va regalar un telefon, total per al que va servir continuo sense tenir lína de telefon això si l'internet funciona correctament, aquests de TELE2, que ara ho ha comprat Vodafone.
Al final es va afegir en Jordi i vàrem anar a sopar a un Xinès, en plan bufet a CC les glòries. Molt fregit però per 7,5€ que mos podíem esperar.
Total dissabte em volia llevar cap a les 12 i em va despertar ma germana cap ales 16:45, que no podia entrar a casa, juas juas juas, ella havia sigut la última en sortit.
Em vaig llevar rapidissim dutxar i vaig agafar la moto i cap a la mani. Total les 17:30 aparcava davant els jutjats al passeig de lluís companys. Després caminant fins a la confluència de fontanella i via laietana ja que no vaig poder passar fins al banc d'Espanya a on estava el Miliki. Des d'allí baixarem per la via laietana a on ens trobarem amb el Gal i la Núria.
Al final de la mani quan ja arribarem davant l'estació de França i anava cap a buscar la moto vaig veure el mol Honorable Jordi Pujol i Soley amb la Marta Ferrussola. Al final vaig trobar-me amb el Pau primer a un Bar i després a un altre bar a veure i beure veient el derbi. Al final a la 2a part vam pujar a casa seva a on xerrant fumant i bevent vaig fer les 5. Diumenge relax total.